‘ANTIΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ”
16/05/2013Ρυζόγαλο
16/05/2013Υλικά
½ κιλό φακές Ξεπλένουμε τις φακές με κρύο νερό και τις στραγγίζουμε.
2-3 σκελίδες σκόρδο Τις βάζετε στην κατσαρόλα με μπόλικο νερό και τις
1 κρεμμύδι (ψιλ) αφήνετε να βράσουν για 15 λεπτά. Τις στραγγίζετε
1 πατάτα ξανά και τις ξαναρίχνετε στην κατσαρόλα σε ζεστό νερό.
1 κουτί ντοματάκια (1 λίτρο). Προσθέτετε τη δάφνη, το κρεμμύδι, το σκόρδο,
¾ φλυτζ. ελαιόλαδο την πατάτα τριμμένη, και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβρά-
1-2 φύλλα δάφνης σει . Μόλις οι φακές είναι σχεδόν έτοιμες, προσθέστε το
Αλάτι ελαιόλαδο, τα ντοματάκια και αλατοπίπερο. Περιμένετε
Πιπέρι μέχρι να βράσουν καλά η φακές και να χυλώσει η σούπα.
Λίγο γιαούρτι Μπορείτε να το σερβίρετε με μια κουταλιά γιαούρτι μέσα στο πιάτο του καθενός, γίνετε πολύ νόστιμο..
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ 45-60 ΛΕΠΤΑ