Αναμίξετε τους κρόκους με τη ζάχαρη και χτυπήστε καλά.
Ζεστάνετε το γάλα και προσθέστε μέσα τα κομμάτια σοκολάτας μέχρι να λιώσουν.
Ανακατέψτε καλά και αφήστε την σοκολάτα να κρυώσει.
Στη συνέχεια αναμείξτε τη χτυπημένη ζάχαρη με τους κρόκους με το μείγμα γάλα – σοκολάτα και ζεστάνετε πάλι για λίγο ανακατεύοντας συνέχεια.
Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και στη συνέχεια ανακατέψτε το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Βάζουμε στην κατάψυξη και σε δύο ώρες έχουμε υπέροχο σπιτικό παγωτό σοκολάτας.
Το χτύπημα του τελικού μίγματος σοκολάτας με την κρέμα γάλακτος να το κάνετε με μίξερ.