Υλικά:
Εκτέλεση:
Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το καλαμποκάλευρο, στη συνέχεια λιώνουμε τα κολοκύθια και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα, ρίχνουμε και το αλάτι και το πιπέρι, αφήνουμε να τσιγαριστούν για περίπου 10 λεπτά, σκεπάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει.
Μόλις κρυώσει προσθέτουμε το γιαούρτι, τα τυριά και τα αυγά.
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε σε ένα λαδωμένο πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 25-30 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα.