Ο Βασάλος είναι στην τριάδα του ημιτελικού

Ο Βασάλος είναι στην τριάδα του ημιτελικού

Ο Βασάλος είναι στην τριάδα του ημιτελικού, καθώς το προαίσθημα του μισθοφόρου στο πρώτο ζωντανό επεισόδιο του Survivor βγήκε αληθινό.

Από το βράδυ της Κυριακής όλα τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Οι αγώνες, οι καλύβες και ο Άγιος Δομίνικος αποτελούν ανάμνηση. Το Survivor έχει μπει πλέον στην τελική του ευθεία με την πρώτη ζωντανή εκπομπή, από την Ελλάδα αυτή τη φορά, να έχει τον χαρακτήρα του προημιτελικού, καθώς ένας εκ των Βασάλου ή μισθοφόρου θα περνούσε, μετά από την ψηφοφορία του κοινού, στον ημιτελικό της Τρίτης.

Αυτός θα είναι Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος κέρδισε τις θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και θα βρίσκεται στη μεγάλη μάχη της Τρίτης μαζί με τους άλλους δύο διεκδικητές. Και όπως φάνηκε «βγήκε» το προαίσθημα του μισθοφόρου ο οποίος είχε προβλέψει την αποχώρηση του από την διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου.

Ο τρακαρισμένος και αγχωμένος Βασάλος σχολίασε πριν ανακοινωθεί το όνομα που περνάει στον ημιτελικό πως «το είδατε πως ήμουν ένας κλειστός χαρακτήρας. Δεν μπορούσα να συντονιστώ με την υπόλοιπη ομάδα. Αφού κατάφερα να τα ξεπεράσω όλα και την πείνα είμαι πολύ περήφανος που έφτασα μέχρι εδώ». Ενώ στη συνέχεια και όσο το πρόγραμμα προχωρούσε δεν ξέχασε να ζητήσει συγγνώμη από την Ελισάβετ για έναν διαπληκτισμό που είχαν μέσα στο παιχνίδι.

Μετά την ανακοίνωση του ονόματος του ο συγκινημένος Κωνσταντίνος δήλωσε πως «η χαρά μου είναι τεράστια και να ευχαριστήσω τον κόσμο που ξαναψήφισε εμένα ώστε να διεκδικήσω το έπαθλο. Συγχαρητήρια και στο Κώστα που ήταν ένας άξιος αντίπαλος».

«Είμαστε και οι δύο άξιοι ενώ θα χαρώ πάρα πολύ είτε πάω εγώ στον ημιτελικό είτε ο Κωνσταντίνος. Το πιο δύσκολο κομμάτι για μένα ήταν πρώτα η πείνα και μετά οι τραυματισμοί. Ειδικά όταν μας είχαν κάνει ένα 6-0 οι αντίπαλοι. Έχω ένα προαίσθημα πως θα φύγω. Ό,τι και να γίνει είμαστε άξιοι και θα είμαστε φίλοι έτσι και αλλιώς μόλις τελειώσουν όλα αυτά», σχολίασε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, κάνοντας ένα μικρό απολογισμού του παιχνιδιού. Μετά την ανακοίνωση ποιυ τον άφηνε και τυπικά εκτός ημιτελικού σχολιάσε πως «είμαι πολύ συνειδητοποιημένος για το ότι έφτασα μέχρι εδώ σήμερα και πολύ περήφανος. Να πω στον κόσμο που με στήριξε μέχρι εδώ “στο επανιδείν”».Newsbeast.gr

Ο Βασάλος είναι στην τριάδα του ημιτελικού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *