Ο ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ στο Βόλο!
Μαζί του ο Γιώργος Καλούδης
Χορηγοί Επικοινωνίας: “Marconi Radio 96,1 F.M.” και “e-Volos.gr”
Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013
ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Bόλου “ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ”
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ζωντανά στην πόλη του Βόλου. Μετά από μεγάλο διάστημα και μια αναβολή από νωρίτερα το καλοκαίρι, ο αγαπημένος τραγουδοποιός έρχεται στην πόλη μας! Ανανεωμένος απο έναν πλούσιο καλλιτεχνικά χειμώνα παρουσιάζει μία διαφορετική και φρέσκια παράσταση.
Ένα μαγευτικό live του Αλκίνοου παρέα με τον σταθερό μουσικό συνοδοιπόρο του, εξαιρετικό τσελίστα και πολυμουσικό Γιώργο Καλούδη. Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που δίνει έμφαση στην εσωτερική ένταση, στην ερμηνευτική λεπτομέρεια και στην ευρυχωρία της ησυχίας. Η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών μετρά αρκετά χρόνια, έχοντας περάσει μέσα από διαφορετικούς ηχητικούς κόσμους. Οι δύο μουσικοί συναντήθηκαν και διαμόρφωσαν μια κοινή αισθητική, με βάση την αυτοσχεδιαστική ελευθερία, τη χαρά της συνύπαρξης, την προσήλωση στην ουσία και τον σεβασμό στην απλότητα και την ευθύτητα του τραγουδιού.
Η παράσταση έχει παρουσιαστεί ήδη με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες του εξωτερικού και στο μικρό Θέατρο της Επιδαύρου τον Ιούλιο του 2012, όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, Ανοικτό Θέατρο Δ. Βόλου
Πόρτες ανοίγουν στις 9:00 μ.μ.
* Για τη συναυλία ισχύουν τα εισιτήρια της 13ης Ιουνίου κανονικά.
Προπώληση εισιτηρίων μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου
Προπώληση: 12 ευρώ
Ταμείο: 15 ευρώ γενική είσοδος – φοιτητές/άνεργοι 12 ευρώ
Σημεία προπώλησης:
Δίαυλος κέντρο Νεότητας (Τοπάλη – Δημητριάδος)
Παπασωτηρίου βιβλιοπωλείο (Κουμουνδούρου – Δημητριάδος)
τσιπουράδικο ‘Η Γιώτα’ (Τσαριτσάνης – Κροκίου, Παλιά Βόλου)
Χορηγός φιλοξενίας:
Hotel Κυψέλη – στην παραλία Βόλου
**
Η εκδήλωση πραγματοποιείται από την Plenty Projects, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού Δήμου Βόλου Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.
Πληροφορίες: info@plentyprojects.com
6972 205007, 6951 918471