ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΕΣΙ

ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΕΣΙ

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ με την εξαφάνιση δύο αδελφών από το Δήλεσι, οι οποίες λείπουν από το σπίτι τους από τις 12 Μαρτίου. Όπως ανέφερε η μητέρα τους ζωντανά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο «Ε», τα δύο κορίτσια επικοινώνησαν μαζί της λέγοντάς της ότι είναι καλά στην υγεία τους, αλλά δεν αποκάλυψαν πού βρίσκονται.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα στην εκπομπή, τα κορίτσια της είπαν ότι βρίσκονται μαζί με έναν 18χρονο φίλο, ο οποίος και αυτός έχει εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα.

Η μητέρα των δύο κοριτσιών ανέφερε συγκεκριμένα: «Μίλησα με τα κορίτσια και μου είπαν ότι είναι με τον 18χρονο. Μου είπαν ότι είναι καλά και ότι «δεν θέλω». Mου ανέφεραν ότι ξέρω ποιος είναι ο 18χρονος. Εγώ το ξέρω το παιδί, δεν έχω κάτι μαζί του. Έχω ρωτήσει για το παιδί. Δυσκολίες υπάρχουν πάντα και αν έχω κάνει κάτι σα μάνα ζητάω συγγνώμη. Θέλω τα παιδιά μου πίσω».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «είναι μαζί τα κορίτσια με τον 18χρονο, δεν μου είπαν πού είναι. Μετά μου έκλεισε το τηλέφωνο από μπαταρία. Αν τα παιδιά είχαν κάποιο πρόβλημα δεν είναι λύση να φύγουν από το σπίτι. Πρέπει να συζητούν με τους γονείς».

ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΕΣΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *