Θα έχει μεγαλύτερη οθόνη το iPhone 6

Στις πρώτες φήμες υπάρχουν αναφορές για βελτιώσεις σε οθόνη και επεξεργαστή

Μέχρι στιγμής υπάρχει μια σειρά αναφορών που μας παρουσιάζουν χαρακτηριστικά του επερχόμενου iPhone 6. H σύγκλιση αυτών παρουσιάζει μια συσκευή ή μάλλον συσκευές, μια με οθόνη 4.8 ιντσών και μια στις 5.5 ίντσες με μια σειρά βελτιώσεων.

Σε αυτές τις αναφορές/προβλέψεις προσθέτουμε ακόμη μια από τον αναλυτή της KDB Daewoo Securities Research. Ο εν λόγω σε έκθεση στους μετόχους αναφέρει πως όντος το iPhone 6 θα έρθει σε 2 νέα μεγέθη με οθόνες IGZO τεχνολογίας, 2GB μνήμη και πολλά ακόμη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι παραπάνω προδιαγραφές ταιριάζουν απόλυτα με προηγούμενες αναφορές. Έτσι έχουμε 2 συσκευές με ίντσες 4.7 και 5.5, 8MP iSight κάμερα και φυσικά τον Α8 επεξεργαστή.

Αυτό που δεν είχαμε ακούσει μέχρι τώρα είναι η επιλογή των 128GB αποθηκευτικού χώρου και το γεγονός πως θα τρέχει το iOS 7.2 που φαντάζει αδύνατο μιας και περιμένουμε το iOS 8 για την εν λόγω συσκευή. Επίσης οι οθόνες IGZO δεν αποτελεί έκπληξη μιας και ήδη η Apple τις παρουσίασε πετυχημένα τόσο στο iPad Air όσο και στο iPad Mini Retina.

Πηγή: appleworldhellas.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *