Υλικά για 6 άτομα
200 γραμ κουνουπίδι
200 γραμ μπρόκολο
2 πράσα
200 γραμ ψαχνό κίτρινης κολοκύθας
100 γραμ φρέσκα μανιτάρια
για τη σάλτσα
200 γραμ σκληρή φέτα
50 γραμ τυρί φιλαδέλφεια
4 κουτ σούπας κρέμα γάλακτος
1 κουτ γλυκού πάπρικα
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι
1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο για το σοτάρισμα της κολοκύθας και του μανιταριού
Ετοιμάζετε κατ’ αρχήν τη σάλτσα. Σε ένα μπλέντερ ρίχνετε τη φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια, το τυρί φιλαδέλφεια, τη κρέμα γάλακτος, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το αλάτι, τα κτυπάτε μέχρι να γίνουν ένα παχύρευστο υγρό. Το αφήνετε να περιμένει.
Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό ζεματάτε για 10 λεπτά το κουνουπίδι, το μπρόκολο και τα 2 πράσα. Τα βγάζετε και τα τοποθετείτε σε μια βαθιά πιατέλα κομμένα σε χοντρά κομμάτια.
Σε ένα τηγανάκι σοτάρετε τη κίτρινη κολοκύθα κομμένη σε κύβους και τα μανιτάρια μέσα σε ένα φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν. Τα αλατοπιπερώνετε και τα σκορπάτε πάνω από τα βραστά λαχανικά.
Περιχύνετε με τη σάλτσα φέτας και πασπαλίζετε με τη γλυκιά πάπρικα