Σεξουαλική κακοποίηση του 6χρονου στην Κομοτηνή έδειξε η νεκροψία

Σεξουαλική κακοποίηση του 6χρονου στην Κομοτηνή έδειξε η νεκροψία,  ενώ το αίτιο θανάτου του Μεχμεταλή Σεζάλ φαίνεται πως είναι ο στραγγαλισμός.

Επιβεβαιώνεται ο βιασμός του μικρού αγοριού στην Ξάνθη από τον 15χρονο.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας, η οποία διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Θράκης Νικόλαο Κιφνίδη, αίτιο θανάτου του Μεχμεταλή Σεζάλ φαίνεται πως είναι ο στραγγαλισμός.

Συγκεκριμένα, στο σώμα του 6χρονου εντοπίστηκαν εκδορές σε τραχηλική χώρα και στο πρόσωπο, που δείχνουν ότι ο φερόμενος ως δράστης με το ένα χέρι έπνιξε τον 6χρονο και με το άλλο έκλεισε το στόμα και τη μύτη του, προκειμένου να μην μπορεί να φωνάξει.

Επίσης, τα ευρήματα του ιατροδικαστή αποδεικνύουν παρά φύση συνουσία.

Ο κ. Κηφνίδης σημείωσε ότι διαπιστώθηκαν ευρήματα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία προηγήθηκε του θανάτου του 6χρονου με στραγγαλισμό.

Επίσημες πηγές της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης αναφέρουν ότι δράστης της δολοφονικής ενέργειας είναι 15χρόνος Ρομά, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, μετά την προσαγωγή του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο φερόμενος, ως δράστης, είναι επίσης κωφός και είχε κρύψει το άψυχο σώμα του παιδιού πίσω από θάμνο στην αυλή του εγκαταλελειμμένου σπιτιού.

Σε βάρος του 15χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται εντός της ημέρας να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα στην Κομοτηνή, προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Σεξουαλική κακοποίηση του 6χρονου στην Κομοτηνή έδειξε η νεκροψία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *