Επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα στο λεωφορείο επειδή φορούσε σορτς

Επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα στο λεωφορείο επειδή φορούσε σορτς, ενώ φώναζε ο δράστης ‘Όσες φορούν σορτς πρέπει να πεθάνουν’  που τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

Τουρκικό δικαστήριο άφησε ελεύθερο σήμερα έναν άνδρα, ο οποίος μετά τη σύλληψή του χθες από την αστυνομία ομολόγησε πως είχε επιτεθεί σε μία νεαρή κοπέλα στην είσοδο ενός λεωφορείου στην Κωνσταντινούπολη επειδή φορούσε σορτς.

Κατά την ανάκρισή του, στη διάρκεια της κράτησής του, ο 25χρονος άνδρας ομολόγησε πως χτύπησε στο πρόσωπο την κοπέλα, όμως το δικαστήριο αποφάνθηκε πως δεν έχει διαπραχθεί αδίκημα κι απάλλαξε τον άνδρα από τις κατηγορίες του.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως έδρασε κατ’ αυτόν τον τρόπο επειδή πάσχει από νοητική ασθένεια. Ο δράστης, που εργάζεται ως ιδιωτικός φύλακας σε εταιρεία, είχε διαγνωσθεί στο παρελθόν ως μανιοκαταθλιπτικός.

«Όσες φορούν σορτς πρέπει να πεθάνουν», φώναξε ο άνδρας προτού επιτεθεί και χτυπήσει στο πρόσωπο τη νεαρή νοσοκόμα, μεταδίδει το Dogan χωρίς να διευκρινίζει πότε συνέβη το επεισόδιο.

Ο δράστης συνελήφθη κι εκρατείτο σε αστυνομικό τμήμα του προαστίου Ουσκϋντάρ, στην ασιατική όχθη της Κωνσταντινούπολης. «Το παντελονάκι που φορούσε δεν ήταν πρέπον. Αυτός ήταν ο λόγος που εξοργίσθηκα και συμπεριφέρθηκα έτσι», τόνισε στους αστυνομικούς ο ίδιος.

Επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα στο λεωφορείο επειδή φορούσε σορτς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *